libris.ro

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI… Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI… Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI… Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI pentru ca miscarea neomarxista a noii ere sa ne poata lucra in liniste. Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori imediat dupa ’89 si noi nu stim. Cum se face reeducarea neomarxista a elevilor.

„Stăpânii” acestei lumi au pus la cale bolşevismul, comunismul, neocomunismul. Nu le-a mers cu acestea iar acum aceiaşi „stăpâni” încearcă să ne impună neomarxismul care începe să prindă rădăcini în lume.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Profesorul Ioan Petru Culianu, discipolul lui Mircea Eliade, a plătit cu viaţa în 1991 fiind găsit împuşcat în cap în wc-ul universităţii unde preda pentru că a deconspirat această reţea new-age care încearcă să instaureze în lume neomarxismul. Ioan Petru Culianu a fost profesor într-o universitate din Chicago.

Toate cercetările pe care acesta le-a făcut le-a transmis prin email profesorului Bruno Wurtz de la Universitatea din Timişoara. După ce Ioan Petru Culianu a fost găsit împuşcat în cap, profesorul Bruno Wurtz a pus cap la cap toate informaţiile primite de la Ioan Petru Culianu şi a publicat totul imediat după un an de la uciderea lui Culianu în 1992 în cartea „New Age. Paradigma holistă sau revrăjirea Vărsătorului” apărută la Editura de Vest din Timişoara.

La câteva luni după ce Bruno Wurtz a publicat cercetările lui Ioan Petru Culianu privind reţeaua neomarxistă a noii ere care încearcă să acapareze lumea, acesta a fost găsit mort la numai 59 de ani în condiţii neelucidate nici în ziua de azi.

La acel moment mişcarea neomarxistă a noii ere era la începuri în România şi A TREBUIT SĂ MOARĂ DOI PROFESORI ca această mişcare să ne poată „lucra” în linişte.

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI… Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori

Cum poţi spăla pe creier nişte oameni care au trecut prin viaţă, cum poţi să-i faci să adopte normele imorale ale neomarxismului? Păi nu prea poţi. Ca să rezolve această problemă această reţea a apelat la educaţie.

Pasul 1. Crearea cadrului legislativ de funcţionare a ong-urilor şi de finanţare a acestora prin donaţii, 20% din impozitul pe profit al persoanelor juridice, 2% din impozitul pe venit al persoanelor fizice… Mai nou Viorica Dăncilă membru marcant al acestei reţele a crescut procentul din impozitul pe venit al persoanelor fizice de la 2% la 3.5%.

Pasul 2. De zeci de ani această reţea, pas cu pas, face educaţie neomarxistă, prin acţiuni „inofensive” de voluntariat în diverse domenii, atrăgând tinerii cu tot felul de momeli, cu premii achiziţionate cu fonduri pe care Mafia Internaţională le pune la bătaie. Aceşti tineri acum au crescut, au ajuns oameni maturi şi aceştia lucrează acum în diverse domenii de activitate şi chiar şi în învăţământ.

Pasul 3. Altă latură a acestei reţele neomarxiste s-a infiltrat în toate partidele aflate la putere imediat după ’89. Sub acest paravan au emis legi în folosul lor. În acest fel au pus umărul la compromiterea tuturor mişcărilor politice. Mare parte din aceste legi au fost date de aceştia pentru a putea a acţiona în învăţământ creându-şi cadrul legislativ pentru reeducarea noilor generaţii în spirit neomarxist. Programul After School (Şcoala după Şcoală) este cel mai elocvent exemplu.

Pasul 4. În acelaşi timp cu primii paşi aceştia pregătesc educatori, profesori din învăţământul de stat făcând tot felul de seminarii şi întâlniri, profesori care ulterior la rândul lor vor scoate de pe băncile şcolii noi generaţii gata pregătite mental care să implementeze neomarxismul în toate domeniile de activitate. Această reţea neomarxistă a noii ere furnizează profesorilor material pentru educaţia neomarxistă prin intermediul unor proiecte de activitate extracurriculară gata pregătite. Ex îndepărtarea de credinţă cu ajutorul poveştilor gen Harry Potter, iniţierea în practici oculte şi sataniste deoarece aceste poveşti „nevinovate” conţin asemenea elemente, halloween, vânători de ouă de Paşte „Hunting Egg”, îmbrăcarea fetiţelor în băieţi şi baietilor in fetite, ducerea copiilor la vizionarea unor filme cu si despre homosexuali, şi alte asemenea…

Pasul 5. Neavând acces la implementarea proiectelor neomarxiste în învăţământul de stat, această reţea şi-a creat ea însăşi o reţea de şcoli în sistem privat, de la grădiniţe, şcoli primare, şcoli gimanziale, licee şi chiar şi facultăţi care scot anual pe bandă rulantă generaţii întregi de neomarxisti.

Pasul 6. De asemenea această reţea neomarxistă a noii ere şi-a creat edituri proprii care scot manuale auxiliare pe bandă rulantă, manuale care sunt folosite de absolut tot învăţământul de stat şi privat.

Pasul 7. Deoarece reeducarea prin proiecte extracurriculare este foarte greoaie, necesitând foarte multe resurse umane de care această reţea neomarxistă a noii ere nu dispune, necesitând şi resurse financiare uriaşe, reţeaua care acţionează în politică s-a ocupat şi se ocupă de crearea cadrului legislativ pentru a modifica programa şcolară pentru a forţa statul ca educaţia neomarxistă să fie impelmentată prin învăţământul de stat. În acest fel această reţea forţează statul şi duce o campanie furibundă pentru a introduce noi materii în învăţământul de stat cum ar fi: educaţia sexuală începând de la grădiniţă, retorică, gândire critică, literacy, drepturile copilului, educaţie de gen, … Mai mult decât atât pe lângă introducerea acestor materii, aceştia doresc scoaterea din programă a lui Mihai Eminescu, Ion Creangă, Mihail Sadoveanu, Ioan Slavici, vor să modifice istoria scoţând din conştiinţa poporului român marii eroi şi conducători ai acestui popor Ştefan cel Mare, C-tin Brâncoveanu etc, de asemenea aceştia vor şi scoaterea religiei din şcoli pentru că morala creştină stă în calea implementării proiectelor imorale ale ideologiei neomarxiste. Se încearcă distrugerea sănătăţii morale a copiilor noştri şi crearea unor zombi neomarxisti care să-i infiltreze în toate domeniile de activitate şi care sunt gata să le execute în orice moment ordinele. Toate aceste persoane şi aceste asociaţii care veţi auzi că duc această campanie de modificare a programei şcolare, să fiţi siguri 100% că fac parte din această reţea neomarxistă a noii ere. Aceştia se ascund în spatele unor asociaţii de părinţi, asociaţii cu nume d-astea care să ducă spre educaţie, chiar şi în spatele unor asociaţii de elevi etc

Pasul 8. După ce au „ajutat” la compromiterea tuturor partidelor acum vin şi ei cu „soluţia” lor „salvatoare” crează partide politice în care accesul este permis doar neomarxistilor.

Pasul 9. Instaurarea Neomarxismului şi câştigarea totală a puterii dând drum liber Mafiei Internaţionale să pună mâna pe absolut tot ce a mai rămas din bunurile acestui popor: resurse, păduri, terenuri etc.

Deşteaptă-te române!

Sursa: bestbigdeal.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info