libris.ro

Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie?Atat a putut el posta, atat il lasa pe el „protocoalele” sa debiteze?

Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie?Atat a putut el posta, atat il lasa pe el „protocoalele” sa debiteze?

Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie?Atat a putut el posta, atat il lasa pe el „protocoalele” sa debiteze?

Asta a postat Dacian Ciolos cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti: „De data asta Primăvara vine cu încredere. Să aveți Sărbători Luminate!”.

In timp ce sustinatorii fanatici ai lui Ciolos s-au multumit prin a se gudura pe pagina sa de facebook, sau sa se „incalzeasca” sufleteste la simpla vedere a postarii si a mentionarii cuvintelor „Sărbători Luminate” (n.r. aici raman dubii si asupra originii luminii; cumva lumina luciferica?) ale celui care tocmai a infiintat de curand partidul „Mișcarea România Împreună”, alti utilizatori mai vigilenti ai respectivei retele de socializare, au remarcat rapid ca acesta evita orice mentionare sau referire cu privire la urarile traditionale creștinești pe care le fac românii in mod obisnuit cu aceasta ocazie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cititi si: Si Ciolos da semnalul “de liber” pentru colonizarea Romaniei, facand public un manifest politic de inspiratie bolsevica

Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie?Atat a putut el posta, atat il lasa pe el „protocoalele” sa debiteze?

UPDATE:Intorcandu-ne de curiozitate la manifestul politic si la codul etic al partidului „Mișcarea România Împreună”, descoperim alte lucruri care ne socheaza, respectiv fix genul de argumente pe care bolsevicii le foloseau la inceputul secolului trecut ca pretexte pentru secularizarea institutionala a societatii si eliminarea religiei din aproape toate aspectele vietii publice.

„Credințele religioase și, alte categorii de credințe non-religioase sunt o problemă privată a membrilor de Partid”, se arata in „Codul etic” al celor de la „Mișcarea România Împreună” 

Fix acest „modus operandi” a fost implementat, sau macar s-a incercat implementarea sa, in mai toate revolutiile cu iz bolsevic, la pachet venind de cele mai multe ori si extremismul ideologic, insotit de cel al propagandei si violentei.

Ba chiar unii dintre internauti i-au reprosat lui Dacian Ciolos faptul ca se fereste de orice urare creștinească de parca ar exista cineva care-i interzice sa faca astfel de postari.

daca continuati sa ii urati, Doamne ajuta!, s-ar putea sa piardă, mai mult o sa va fie de folos sa ziceți " dracul sa ne ajute sa câștigati!", Foto: facebook
daca continuati sa ii urati, Doamne ajuta!, s-ar putea sa piardă, mai mult o sa va fie de folos sa ziceți ” dracul sa ne ajute sa câștigati!”, Foto: facebook

„Mai oameni buni…cei care o sa il votați pe Ciolos pt ca sunteti împotriva celorlalti( inclusiv BOR), nu il mai tot blestemati cu fraze de genul: Doamne ajuta, Paste Fericit, etc.

Omul este ateu, promovează alte crezuri atat el cat si tovarășii din spatele lui…pe ce lume trăiți???🤤 daca continuati sa ii urati, Doamne ajuta!, s-ar putea sa piardă, mai mult o sa va fie de folos sa ziceți ” dracul sa ne ajute sa câștigati!”„, a scris Petrica Gafita ca raspuns la postarea lui Dacian Ciolos

Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu' de tămâie? fuge de Invierea lui Hristos ca dracu' de tămâie! Atat a putut el posta, atat il lasa pe el "protocoalele" sa debiteze?, Foto: facebook
Dacian Ciolos fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie? fuge de Invierea lui Hristos ca dracu’ de tămâie! Atat a putut el posta, atat il lasa pe el „protocoalele” sa debiteze?, Foto: facebook

In copilaria noastra socialista, de Pasti, urarea era Sarbatori fericite, iar suportul o felicitare cu pui galbeni, care au iesit din gaoace, cateodata printre oua rosii. Urarea lui Ciolos mi-a amintit de celebrele felicitari. (Florina Si Nicolae Vizinteanu)

HRISTOS A ÎNVIAT! Comunistoido-marxistule, da de tine este vorba Cioloş Dacian JULIEN! TRĂDĂTORULE!
HRISTOS A ÎNVIAT!(Nicu Comanescu)

In copilaria noastra socialista, de Pasti, urarea era Sarbatori fericite, iar suportul o felicitare cu pui galbeni, care au iesit din gaoace, cateodata printre oua rosii. Urarea lui Ciolos mi-a amintit de celebrele felicitari, Foto: facebook
In copilaria noastra socialista, de Pasti, urarea era Sarbatori fericite, iar suportul o felicitare cu pui galbeni, care au iesit din gaoace, cateodata printre oua rosii. Urarea lui Ciolos mi-a amintit de celebrele felicitari, Foto: facebook

Progresul, socialismul, partidul, Cioloș, România!
Se spune „Paște fericit!”.
E limpede că jucați cu progresiștii, ca un mic Iuda. Oameni ca dumneavoastră îl răstignesc pe Hristos în fiecare zi. (Bogdan Toader)

Sarbatori luminate? Ce sarbatori idiotule? Avem INVIEREA DOMNULUI IISUS.
Zi ma Hristos a Inviat! Panarama progresista, pisam-as pe tine si partidul tau. Asa, de,, sarbatorile luminate”. (Constantin Constantin)

Nu-l lasa SOROS (Alin Iovanov)

(…)de cand aia pe care ii faceti voi ”comunisti” is credinciosi?
Bolsevici, asta sunteti voi, cu #rezistul vostru. (Eugenia Gârba)

Un mesaj politic corect, o urare ca pe timpul comunismului. (Petru Samson)

Daca n-ai citi comentarile oamenilor, n-ai sti ca e vorba de Paste, cea mai importanta zi din religia crestina, invierea Domnului Isus Christos. Pentru ca tovarasul ciolos, ca orice socialist spalat bine cu propaganda PC, sarbatoreste „sarbatorile”, ghioceii, si primavara. Altfel, ce progresist promitator ar mai fi el? A, si nu uitati, psd conduce parlamentul si guvernul cu aproape 50% si din cauza acestui Pristanda de Bruxelles. Curat socialist, numai bun de pierdut alegerile inca o data!(Giani Popescu)

Tovarășe Cioloș, nu mai suntem la ședința partidului (unic, PCR). (Andrei Ion Rînea)

Domnule Cioloș cu siguranța bunicul dumitale spunea “Cristos a Înviat” să nu va fie frică sa fiți român. Au murit prea mulți pentru aceasta. (Marcel Cozma)

Şi tu Daciane să ai faţa luminată de lumânări !!! Trântorii vânzători de ţară, trădătorii ca tine cam aşa ar trebui să fie luminaţi.
Tovarăşe comunist Cioloş, românii de PAŞTE, spun HRISTOS A ÎNVIAT !!! TU fiind doar o slugă a celor de la UE, te aliniezi cerinţelor ,,corectitudinii politice” şi calci în picioare valorile noastre naţionale impunând dictatura marxismului cultural. Aşadar tovarăşe Cioloş, eşti unul din gunoaiele politicii care nu reprezintă România în nici un fel cu absolut nimic. (Tudor Ciubotariu)

Domnule Ciolos, doar din respect pentru Sarbatorile Pascale m-am abtinut sa nu comentez la aceasta postare „corecta politic” dar am o mare curiozitate privind pozitia dumneavoastra cu privire la definirea familiei in constitutie ca fiind „uniunea dintre un barbat si o femeie” ca om politic trebuie sa aveti o opinie si atata eu cat si ceilalti care va citesc am dori sa stim parearea dumneavoastra! Honey Pot. (Radu Bradu)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info