UDMR a rupt protocolul de colabo…

George Simion a zdru…

George Simion: Șantajul practica…

Descinderi, perchezi…

George Simion: "Viceprimarul UDM…

"Cu multă întârziere…

La 23 mai 1849 era asasinat de u…

La data de 15 mai 18…

În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Cade, odată cu Kovesi, rețeaua de ONG-uri care a fost finanțată cu zeci de milioane de euro”

Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, anticipează disperarea puzderiei de ONG-uri cu protestatari de meserie din România, o disperare cu privire la faptul că vor rămâne fără sursele de finanțare.

” DISPERAREA ONG-URILOR SOROȘISTE! RĂMÂN FĂRĂ BANI, IAR PROPAGANDIȘTII URII MERG ÎN ȘOMAJ!

Disperarea e mare. Cade, odată cu Kovesi, rețeaua de ONG-uri care a fost finanțată cu zeci de milioane de euro, pentru a transforma România în noul Gulag, predată intereselor globaliste, neo-marxiste.

Nu e vorba, este evident, despre adevăr, ci despre BUZUNARELE LOR. Sunt mii de ongiști care au primit bani grei, ani și decenii, pentru a face propaganda cătușelor. Să facă apologia anarhiei, să stigmatizeze, să mintă sistematic poporul, ca în anii 50 ai secolului trecut. Pe modelul propagandei bolșevice, au inventat ”dușmanii poporului”, foștii ”chiaburi” și ”moșieri”, pentru a instaura frica și a ”legitima” banditismul statului paralel, al poliției politice, pe care l-au proclamat drept JUSTIȚIE. Am văzut ce justiție, cu probe false, cu șantajuri și linșaje, amenințări, la nivelul întregii societăți. Iar, în fruntea acestui sistem criminal, Laura Codruța Kovesi, în rolul Anei Pauker și Alexandru Nicolschi din anii 50.

N-au anticipat că soarta lui Kovesi va fi asemănătoare cu a torționarilor bolșevici. Pentru că adevărul iese totdeauna la lumină. A VENIT VREMEA!

Si, odată cu Kovesi, Onea, Portocală, Man, Ardelean, Coldea și ai lui, cade și propaganda. Dispar și BANII. Finanțatorii nu mai au nevoie de ei, ci, din contră, vor uita că i-au cunoscut vreodată.

De aceea e disperare mare. Manifestările extrem de agresive din spațiul public ÎN APĂRAREA LUI KOVESI sunt semnele groazei celei mari: DIN CE VOR TRĂI DE ACUM ÎNCOLO? Ce muncă vor face pentru a supraviețui de la o zi la alta, ei și familiile lor? A trecut vremea festivalurilor și medaliilor. Cum să se ducă la munca de jos, alte calificări neavând?

Ați văzut ce-au mai țipat la tăierile bugetului SRI? Nu vor mai avea acces nici la sursele de finanțare ale serviciului, mă refer la banii din activități conspirate, pe care SRI va fi nevoit să-i folosească pentru nevoile instituționale, cum scrie legea. VĂ ÎNCHIPUIȚI CE POATE FI ÎN SUFLETUL UNUI AGENT SUB ACOPERIRE DIN PRESĂ SAU ONG-URI CARE, LA FINAL DE LUNĂ, NU VA MAI AVEA CARDUL ALIMENTAT? Groaznic, fără speranțe!


O mare parte a celor care intră și aici să înjure sunt dintre ei. Vor să se facă utili, să demonstreze că merită să le fie alimentate cardurile în continuare… Cred că mă pot intimida, cu aceleași sloganuri de laborator împotriva PNȚCD din anii 90. În 90 Coposu era stigmatizat că țărăniștii au tras în țărani la 1907, pe când partidul nici nu exista, acum, că se răsucește Coposu în mormânt, care în 1990 era pulverizat de propaganda mincinoasă. Înaintea lui Coposu au fost Maniu și Mihalache, la rândul lor demnoizați și uciși de aceleași bestii, cu alceleași feluri de minciuni și aceleași tehnici bolșevice.


Au fost, sunt buni banii minciunii și ai trădării? Să fiți iertați!”, a scris avocatul Aurelian Pavelescu pe facebook


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia