Aurelian Pavelescu: “Cade, odată cu Kovesi, rețeaua de ONG-uri care a fost finanțată cu zeci de milioane de euro”

Avocatul Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, anticipează disperarea puzderiei de ONG-uri cu protestatari de meserie din România, o disperare cu privire la faptul că vor rămâne fără sursele de finanțare.

” DISPERAREA ONG-URILOR SOROȘISTE! RĂMÂN FĂRĂ BANI, IAR PROPAGANDIȘTII URII MERG ÎN ȘOMAJ!

Disperarea e mare. Cade, odată cu Kovesi, rețeaua de ONG-uri care a fost finanțată cu zeci de milioane de euro, pentru a transforma România în noul Gulag, predată intereselor globaliste, neo-marxiste.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Nu e vorba, este evident, despre adevăr, ci despre BUZUNARELE LOR. Sunt mii de ongiști care au primit bani grei, ani și decenii, pentru a face propaganda cătușelor. Să facă apologia anarhiei, să stigmatizeze, să mintă sistematic poporul, ca în anii 50 ai secolului trecut. Pe modelul propagandei bolșevice, au inventat ”dușmanii poporului”, foștii ”chiaburi” și ”moșieri”, pentru a instaura frica și a ”legitima” banditismul statului paralel, al poliției politice, pe care l-au proclamat drept JUSTIȚIE. Am văzut ce justiție, cu probe false, cu șantajuri și linșaje, amenințări, la nivelul întregii societăți. Iar, în fruntea acestui sistem criminal, Laura Codruța Kovesi, în rolul Anei Pauker și Alexandru Nicolschi din anii 50.

N-au anticipat că soarta lui Kovesi va fi asemănătoare cu a torționarilor bolșevici. Pentru că adevărul iese totdeauna la lumină. A VENIT VREMEA!

Si, odată cu Kovesi, Onea, Portocală, Man, Ardelean, Coldea și ai lui, cade și propaganda. Dispar și BANII. Finanțatorii nu mai au nevoie de ei, ci, din contră, vor uita că i-au cunoscut vreodată.

De aceea e disperare mare. Manifestările extrem de agresive din spațiul public ÎN APĂRAREA LUI KOVESI sunt semnele groazei celei mari: DIN CE VOR TRĂI DE ACUM ÎNCOLO? Ce muncă vor face pentru a supraviețui de la o zi la alta, ei și familiile lor? A trecut vremea festivalurilor și medaliilor. Cum să se ducă la munca de jos, alte calificări neavând?

Ați văzut ce-au mai țipat la tăierile bugetului SRI? Nu vor mai avea acces nici la sursele de finanțare ale serviciului, mă refer la banii din activități conspirate, pe care SRI va fi nevoit să-i folosească pentru nevoile instituționale, cum scrie legea. VĂ ÎNCHIPUIȚI CE POATE FI ÎN SUFLETUL UNUI AGENT SUB ACOPERIRE DIN PRESĂ SAU ONG-URI CARE, LA FINAL DE LUNĂ, NU VA MAI AVEA CARDUL ALIMENTAT? Groaznic, fără speranțe!


O mare parte a celor care intră și aici să înjure sunt dintre ei. Vor să se facă utili, să demonstreze că merită să le fie alimentate cardurile în continuare… Cred că mă pot intimida, cu aceleași sloganuri de laborator împotriva PNȚCD din anii 90. În 90 Coposu era stigmatizat că țărăniștii au tras în țărani la 1907, pe când partidul nici nu exista, acum, că se răsucește Coposu în mormânt, care în 1990 era pulverizat de propaganda mincinoasă. Înaintea lui Coposu au fost Maniu și Mihalache, la rândul lor demnoizați și uciși de aceleași bestii, cu alceleași feluri de minciuni și aceleași tehnici bolșevice.


Au fost, sunt buni banii minciunii și ai trădării? Să fiți iertați!”, a scris avocatul Aurelian Pavelescu pe facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

A căzut Coldea, a căzut Kovesi, bugetul SRI tăiat, în curând va cădea și Digi 24. Adio dezinformare și propagandă antiromânească!

Dum feb. 17 , 2019
A căzut Coldea, a căzut Kovesi, bugetul SRI tăiat, în curând va cădea și Digi 24. Adio dezinformare și propagandă antiromânească! Digi 24 plătește pentru audiența foarte scăzută și pentru politica editorială execrabilă. Poți prosti sau păcăli publicul o dată, de două ori, însă nu o poți face la nesfârșit. […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro