RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: Bă, Bogdane, KOVESI nu a fost dovedită și ea PLAGIATOARE? Bolșevicule, pe ea de ce ați susținut-o, cu spume, tu și tot tribul tău de gorile în călduri

Despre caracterul duplicitar al fostului om de televiziune, Rareș Bogdan, actual europarlamentar, despre care și noi am scris aici, vorbește și Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD. Iată ce analiză face Aurelian Pavelescu despre ultimele reacții pline de ipocrizie ale lui Rareș Bogdan.

“Bolșevicul Rareș Bogdan atacă în spume! Strategia greșită a PSD și a Guvernului: Iohannis și ai lui au suprimat Constituția și au instalat dictatura!

apiland.ro

Rareș Bogdan face o declarație demențială, în spatele căreia se află, probabil, un șantaj din partea lui Iohannis la Ursula von der Leyen, noul Președinte al Comisiei Europene: Leyen a declarat că va avea o altă abordare față de țările estice, diferită de Timmermans, posibil în sensul refuzului poliției politice, brațul armat al lui Iohannis împotriva românilor.

Bogdan o atacă pe Leyen frontal, acuzând-o că este ”PLAGIATOARE”: aceasta chiar are probleme de plagiat în Germania! Dar acest lucru s-a știut și la momentul propunerii ei, iar banda lui Iohannis condusă de Bogdan a votat în PE candidatura ei! De aceea, declarația lui Bogdan de acum apare ca un șantaj! Ei vor distrugerea României în mod integral, prin reinstaurarea poliției politice la București și eliminarea oricărei voci de apărare a valorilor naționale prin cătușe! Reinstaurarea TERORII BOLȘEVICE!

Dar, bă, Bogdane, KOVESI nu a fost dovedită și ea PLAGIATOARE? Bolșevicule, pe ea de ce ați susținut-o, cu spume, tu și tot tribul tău de gorile în călduri din PNL și PE? Ce, plagiatorii noștri sunt buni? Ce nerușinare!

Rușinea nu mai contează demult în gura acestor animale. Este vorba despre un act dintr-un scenariu bolșevic scris la București împreună cu grupurile de interese economice și politice, de prăduire a României. Șantaj, atacuri la persoană, discreditare, linșaj mediatic, violență verbală și chiar în stradă, crearea sentimentului de frică și teroare. Inclusiv în ceea ce-i privește pe liderii europeni care ar putea avea o altă abordare!

Eu n-am susținut-o și nu o susțin pe Leyen, ajunsă șeful UE din gruparea lui Merkel, prin aceleași manevre ca și Kovesi – procuror european -, dacă ne raportăm la CV-ul acesteia. Și, totuși, pare a fi mai echilibrată decât Juncker și Timmermans, care s-au dovedit dușmanii de moarte ai României.

Un prin semn, Timmermans și-a pierdut poziția de Prim-vicepreședinte al CE, din care și-a exercitat teroarea de Comisar sovietic! De asemenea, intențiile creării unui mecanism cu privire la statul de drept pentru toate statele membre, iar nu numai pentru România și Bulgaria, este de natură să scoată România din izolare și veșnică decredibilizare, în condițiile în care în multe state vestice corupția este cu mult mai gravă decât la noi.

O simpatie pentru Leyen o am, totuși, și eu, ca și Victor Orban! Faptul că aceasta este mamă a șase copii ar trebui să spună ceva despre ea, dincolo de acuzele aduse! Instinctul parental ar trebui să-și spună cuvântul, dacă ne gândim că Merkel, Macron sau Iohannis al nostru n-au avut vreodată ocazia să le spună cineva ”mamă” și ”tată” și nici nu și-au dorit: au dorit și doresc, însă, să învețe popoare întregi cum să trăiască, să-și crească proprii lor copii!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]