Aurelian Pavelescu: “Nigel Farage a înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS”

“BREXIT PE PÂINE!

Îl vedeți pe Nigel Farage, inițiatorul și arhitectul Brexit-ului și, prin asta, printre cei mai importanți oameni politici ai ultimului secol din întreaga lume. Figura lui nu doar că a zdruncinat UE, dar a dat un mesaj că popoarele nu pot fi supuse. A înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS și a sateliților gulagului comunist, prin sugrumarea suveranității popoarelor și crearea unei supra-structuri politico-administrative ruptă de popoare. A reușit!

Degeaba se vaită acum cei rămași în UE, că n-au fost înțeleși, că n-a fost bine, că așteaptă Marea Britanie într-un alt format ca prieten. Degeaba își fac iluzii că actuala UE va supraviețui, că Brexitul a fost doar un accident. Adevărul este că actuala UE ori revine la viziunea fondatorilor, o Europă a națiunilor, creștină, și în respectul valorilor morale, cu popoare libere, cu identități proprii și interese intangibile, cu drepturi inalienabile, ori se va prăbuși în mizeria neo-marxismului globalist – o nouă formă de ateism și comunism!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Discursul istoric pe care îl vedeți mai jos a stârnit teroare în plenul Parlamentului European, o instituție care nu are dreptul de a legifera, ci gândită doar ca o butaforie, pentru a salva imaginea falsă a democrației în UE. Dovada? Țipetele șefei de ședință împotriva steagului Marii Britanii, să nu fie ridicat în sală: de ce să nu fie fluturat steagul unei națiuni și stat membru, nici măcar la plecare, ce rău s-ar putea întâmpla? Răul cel mare: refuzul de a fi o apă și un pământ, iar interzicerea este chiar negarea dreptului popoarelor la propria demnitate: că popoarele nu mai au dreptul la steag cine știe? Ori, asta nu se poate!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un secol de existență pentru Institutul de Istorie „George Bariţiu”

sâm feb. 1 , 2020
La 1 februarie 1920 s-a înființat Institutul de Istorie Națională din Cluj-Napoca; fondat din inițiativa și cu sprijinul material al regelui Ferdinand I, Institutul a funcționat în cadrul Universității din Cluj, fiind condus de Ioan Lupaș și Alexandru Lapedatu. Institutul de Istorie “George Barițiu” din Cluj-Napoca aniversează în acest an de 100 ani de existență. Cu […]

Poate vă place și:

libris.ro