RSS
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: “Nigel Farage a înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS”

“BREXIT PE PÂINE!

Îl vedeți pe Nigel Farage, inițiatorul și arhitectul Brexit-ului și, prin asta, printre cei mai importanți oameni politici ai ultimului secol din întreaga lume. Figura lui nu doar că a zdruncinat UE, dar a dat un mesaj că popoarele nu pot fi supuse. A înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS și a sateliților gulagului comunist, prin sugrumarea suveranității popoarelor și crearea unei supra-structuri politico-administrative ruptă de popoare. A reușit!

apiland.ro

Degeaba se vaită acum cei rămași în UE, că n-au fost înțeleși, că n-a fost bine, că așteaptă Marea Britanie într-un alt format ca prieten. Degeaba își fac iluzii că actuala UE va supraviețui, că Brexitul a fost doar un accident. Adevărul este că actuala UE ori revine la viziunea fondatorilor, o Europă a națiunilor, creștină, și în respectul valorilor morale, cu popoare libere, cu identități proprii și interese intangibile, cu drepturi inalienabile, ori se va prăbuși în mizeria neo-marxismului globalist – o nouă formă de ateism și comunism!

Discursul istoric pe care îl vedeți mai jos a stârnit teroare în plenul Parlamentului European, o instituție care nu are dreptul de a legifera, ci gândită doar ca o butaforie, pentru a salva imaginea falsă a democrației în UE. Dovada? Țipetele șefei de ședință împotriva steagului Marii Britanii, să nu fie ridicat în sală: de ce să nu fie fluturat steagul unei națiuni și stat membru, nici măcar la plecare, ce rău s-ar putea întâmpla? Răul cel mare: refuzul de a fi o apă și un pământ, iar interzicerea este chiar negarea dreptului popoarelor la propria demnitate: că popoarele nu mai au dreptul la steag cine știe? Ori, asta nu se poate!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]