RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Nigel Farage a înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS”

Print Friendly, PDF & Email

“BREXIT PE PÂINE!

Îl vedeți pe Nigel Farage, inițiatorul și arhitectul Brexit-ului și, prin asta, printre cei mai importanți oameni politici ai ultimului secol din întreaga lume. Figura lui nu doar că a zdruncinat UE, dar a dat un mesaj că popoarele nu pot fi supuse. A înțeles înaintea tuturor că proiectul UE a deraiat de la linia fondatorilor, îndreptându-se spre o formă comparabilă cu fosta URSS și a sateliților gulagului comunist, prin sugrumarea suveranității popoarelor și crearea unei supra-structuri politico-administrative ruptă de popoare. A reușit!

Degeaba se vaită acum cei rămași în UE, că n-au fost înțeleși, că n-a fost bine, că așteaptă Marea Britanie într-un alt format ca prieten. Degeaba își fac iluzii că actuala UE va supraviețui, că Brexitul a fost doar un accident. Adevărul este că actuala UE ori revine la viziunea fondatorilor, o Europă a națiunilor, creștină, și în respectul valorilor morale, cu popoare libere, cu identități proprii și interese intangibile, cu drepturi inalienabile, ori se va prăbuși în mizeria neo-marxismului globalist – o nouă formă de ateism și comunism!

Discursul istoric pe care îl vedeți mai jos a stârnit teroare în plenul Parlamentului European, o instituție care nu are dreptul de a legifera, ci gândită doar ca o butaforie, pentru a salva imaginea falsă a democrației în UE. Dovada? Țipetele șefei de ședință împotriva steagului Marii Britanii, să nu fie ridicat în sală: de ce să nu fie fluturat steagul unei națiuni și stat membru, nici măcar la plecare, ce rău s-ar putea întâmpla? Răul cel mare: refuzul de a fi o apă și un pământ, iar interzicerea este chiar negarea dreptului popoarelor la propria demnitate: că popoarele nu mai au dreptul la steag cine știe? Ori, asta nu se poate!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info