RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?

Trăim vremuri tulburi în timpul cărora majoritatea celor din plenul Parlamentului României se dau peste cap pentru a asigura din bani publici tot felul de privilegii, sporuri și diverse stimulente financiare nesimțite în condițiile de față ale economiei românești, pentru cei care fac parte din anumite instituții de forță, pentru a stimula în continuare obediența unui sistem care îmbracă forme tot mai dictatoriale, abuzive și chiar represive.

O voce potrivinică acestui curent de susținere a dictaturii, a abuzurilor, a ipocriziei și demagogiei politice, aparține doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, singura care și-a pus pielea la bătaie și s-a expus enorm de mult în ultima vreme, luptând pentru drepturile și libertățile cetățenești ale românilor și pentru apărarea Constituției României și a drepturilor fundamentale care derivă de acolo pentru fiecare dintre cetățenii români.

apiland.ro

Aflată în plenul Parlamentului, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a rostit un discurs memorabil legat de duplicitatea actualei guvernări și a actualilor parlamentari (n.r. vezi clip VIDEO):

“O ascultam pe doamna senator Iulia Scântei cum mulțumea celor care au stat în stradă. Și eu am ieșit în stradă atunci alături de mulți colegi avocați. Dar pentru cu totul alte motive. Pentru motive de genul “Noaptea ca hoții”.

Într-adevăr domnul senator Cazanciuc are dreptate. Blamați acea modalitate de adoptare a OUG 13, “Noaptea ca hoții”, însă vă folosiți de aceeași metodă. Pentru că într-adevăr noaptea ne-ați anunțat că a doua zi vom discuta aceste lucruri la comisia juridică.

Vorbeați de faptul că discutam la acel moment de o guvernare dictatorială. Să știți că în acest moment avem parte de o guvernare și mai dictatorială! Și deși acum mulțumiți acelor oameni care erau în stradă, acum îi blamați pe cei care stau în stradă, pentru că sub guvernarea dumneavoastră, oamenii mor! Și ard! În spitale care au ajuns crematorii!

Dacă dvs menționați de victime, doamna senator Scântei, aș dori să vă întreb dacă știți câte victime a făcut legea 136/2020, legea dictaturii medicale? Presupun că nu știți…

Acum vă văd pe toți acuzându-vă, unii pe alții, referitor la ce-ați făcut în guvernări timp de 30 de ani. Să știți că absolut toată lumea este vinovată! Absolut toate partidele, cât și noi cei care nu am fost niciodată în politică, pentru că v-am lăsat efectiv să ucideți România!”, a spus doamna senator Diana Iovanovici-ȘoșoacăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]