Grupurile civice din Târgu Jiu adună semnături pentru demiterea primarului Marcel Romanescu

Grupurile civice din Târgu Jiu anunță că au luat decizia de a strânge semnături în vederea demiterii primarului Târgu Jiului, Marcel Romanescu.

Mai mulți cetățeni din municipiul Târgu Jiu au preluat inițiativa și au lansat un apel la acțiune prin intermediul Grupului Civic Gorj. Obiectivul lor este demiterea primarului Marcel Romanescu, care a dezamăgit comunitatea prin gestionarea defectuoasă a mandatului său.

Am luat decizia demarării campaniei de strângere de semnături în vederea demiterii primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu! Este o acțiune asumată a Grupului Civic Gorj ca răspuns la lipsa de reacție a autorităților! Vom avea nevoie de voluntari în toate cartierele municipiului. Facem apel și la celelalte organizații civice să ni se alăture!” a anunțat, pe Facebook, Marinela Strîmbulescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Grupul de inițiativă civică Vade Mecum se alătură Grupului Civic Gorj pentru o administrație locală transparentă și responsabilă! De ce contează să ne alăturăm acestui demers și să sprijinim inițiativa de a semna pentru demiterea lui Marcel Romanescu:

Corupție și abuz de putere:
Grupul Civic Gorj și Grupul de inițiativă civică Vade Mecum au adunat dovezi privind practicile corupte și abuzurile de putere ale primarului Romanescu. Acestea includ acordarea preferențială a contractelor publice către firmele de apartenență politică sau apropiații acestuia, ignorând astfel principiile demnități pe care o presupune ocuparea funcției de primar.

Neglijarea priorităților cetățenilor:
Târgu Jiu se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi infrastructură precară, servicii publice ineficiente și lipsa locurilor de muncă. Cu toate acestea, primarul Romanescu a dat dovadă de o lipsă de viziune și determinare în rezolvarea acestor probleme urgente. În schimb, s-a concentrat mai mult pe propriile interese și pe acțiuni care nu au adus beneficii semnificative comunității.

Comunicare slabă cu cetățenii:
Un primar ar trebui să fie o voce pentru cetățeni și să îi reprezinte în fața autorităților. Din păcate, Marcel Romanescu a demonstrat o comunicare slabă cu cetățenii, ignorând solicitările și nemulțumirile acestora. În loc să fie deschis dialogului constructiv, primarul a preferat să ignore nevoile comunității și să se concentreze pe propriile interese.

Decizii nechibzuite:
Un alt motiv pentru care cetățenii sunt hotărâți să strângă semnături pentru demiterea primarului Romanescu este lipsa de responsabilitate în luarea deciziilor. Proiectele majore ale administrației locale, cum ar fi dezvoltarea infrastructurii sau gestionarea fondurilor publice, au fost întârziate sau chiar abandonate din cauza deciziilor nechibzuite ale primarului.

Dacă PNL Gorj nu are curajul să îi retragă sprijinul politic, dacă PSD Gorj își asumă un astfel de candidat pentru Primăria Târgu Jiu și dacă sunt încă târgujieni care acceptă în continuare să fie prostiți de Marcel Romanescu și de sinecuriștii plătiți din banii cetățenilor, e timpul să reacționeze comunitatea care până acum a tăcut!

Avem 52.000 de târgujieni care în 2020 nu au crezut în promisiunile politicienilor și 66.088 care nu l-au vrut primar pe Marcel Romanescu! Dacă pentru PNL Gorj și PSD Gorj aceste cifre nu înseamnă nimic atunci le spunem noi: Ați eșuat politic cu acest primar, v-ați pierdut orice legitimitate, ați distrus un oraș și speranțelor a zeci de mii de cetățeni!”, a transmis Andrei Popete Pătrașcu, coordonatorul Grupului de inițiativă civică Vade Mecum.

Este important să sprijinim inițiativa de demitere a primarului Marcel Romanescu!

Corupția, abuzurile de putere, neglijarea priorităților cetățenilor și comunicarea slabă nu pot fi tolerate într-o administrație locală serioasă! Târgu Jiu merită un primar dedicat, capabil să asculte și să reprezinte interesele comunității. Prin strângerea de semnături și mobilizarea opiniei publice, putem crea schimbarea necesară pentru un viitor mai bun al municipiului nostru. Haideți să fim vocea celor care vor o administrație publică locală transparentă și responsabilă!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Col. dr. Constantin MOȘINCAT: "Consiliul Local Oradea a luat Hotărârea 1045/05.11 2018, ILEGALĂ!"

mie sept. 6 , 2023
“Recent inaugurata statuie ecvestră a Regelui Ladislau (1040-1095), canonizat ulterior, presupus întemeietor al orașului (conform unor documente scrise), din curtea Cetății Oradea, pe pâș-pâș și pe furiș, de către primarul florian birta și episcopul romano-catolic a iscat, prin presa locală și centrală, tot felul de dispute politico-etnice și de propagandă […]
O palmă dată unui Bolovan? Ceremonia dezvelirii statuii lui Ferdinand sabotată de militarii români

Poate vă place și:

libris.ro