Pentru peste o duzină de site-uri din România se sfârșește azi dictatura orwelliană. ANCOM-ul le-a eliberat!

Când delatorii neomarxisti / sorosiști tocmai sperau să se mărească numărul publicațiilor și site-urilor interzise în România, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, deținătorul site-ului justitiarul.ro, aflat printre site-urile închise de către ANCOM-ul lui Grindeanu la solicitarea MAI și recomandarea misteriosului Grup de Comunicare Strategică, anunță că de mâine publicația Justițiarul va scăpa din cătușele ANCOM-ului.

“De mâine dau ăștia drumul la site-ul justitiarul.ro! Decizia 536/14.05.2020.”, a scris pe facebook jurnalistul Albin Marinescu

Foto: Facebook / Albin Marinescu

Și într-adevăr, consultând site-ul ANCOM, am descoperit că prin deciziile nr. 535, 536, 537, 538, 539 din 14 Mai 2020, instituția “eliberează” nu doar Justițiarul, ci și alte site-uri surghiunite și oprimate la cererea Tefelimii cea dornică de cenzură bolșevică, care deja lărgea numele de pe lista cenzurii cu tot mai multe site-uri. Tot aceste grupări dornice de ceznură se țin și de raportarea falsă a unor pagini de socializare, mai ales din rândurile celor conservatoare, ortodoxe și naționaliste:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
Instigare la cenzură sistematică, bolșevică, Foto: captură facebook

Ironia sorții, tocmai în aceste zile lecturam o carte aparte, intitulată “Publicațiile scoase din circulație până la 1 iunie 1946”, din care reieșea zelul bolșevic de a cenzura până și unele dintre cele nevinovate cărți, mai ales dacă unele idei de acolo erau contrare noii revoluții ale socialismului.

Dacă în prima variantă a decretului-lege de interzicere a unor publicații periodice și neperiodice era vorba doar de vreo 2538 (n.r. de la decretul din 2 mai 1945 până în anul 1946), în numai doi ani, la 1948 se ajunge la nu mai puțin de 7694 de titluri. Între timp se adaugă foarte multe titluri legate de Basarabia și de românii de dincolo de Nistru, de studii sociologice de identificare a românismului de dincolo de malurile Nistrului și Bugului.

Deși nu mai suntem sub stăpânire bolșevică, așa cum se aflau românii după cel de-Al Doilea Război Mondial, perioada aceasta a fost marcată și ea din păcate de o cenzură frenetică, cu delatori porniți cu “mânie proletară” , sorosistă, împotriva unor publicații sau site-uri “neconforme” cu mainstream-ul nivelator.


Articole asemănătoare:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Alianța pentru Unirea Românilor s-a alăturat manifestanților din Piața Victoriei

vin mai 15 , 2020
“România a ieșit din starea de urgență, care a constat în 60 de zile în care au fost restricționate drepturi și libertăți precum libera circulație, dreptul la viață intimă, familială și privată, libertatea economică, libertatea religioasă, cea a întrunirilor și altele, iar de luni va intra în starea de alertă, […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News