Site icon Glasul.info

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale

Dezvaluire securistica despre Basescu, episodul 2

Dezvaluire securistica despre Basescu, episodul 2

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale: unicul lucru care l-ar mai putea tine in functie pe impostorul numit Traian Basescu si dupa terminarea asa zisului sau mandat ar fi potrivit constitutiei, declararea starii de razboi:

Mandatul Presedintelui Romaniei este de 5 ani si se exercita de la data depunerii juramantului” si “mandatul Preşedintelui Romaniei poate fi prelungit, prin lege organica, în caz de razboi sau de catastrofa”, conform specificatiilor articolului 83 din legea fundamentala.

Asadar, pentru a-si atinge scopul de a ramane in continuare in functie si deci de a se sustrage urmaririi penale pentru mormanele nu de dolari asa cum a adunat fratiorul Mircea Basescu ci de dosare penale, Traian Basescu este gata sa arunce Romania intr-un conflict prin declaratiile sale iresponsabile cu aroma bahica.

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale


La acest moment acest individ produce extrem de mult rau Romaniei prin fiecare prezenta a sa, uzurpand calitatile oficiale de presedinte al Romaniei. Ganditi-va doar daca acest om mai are autoritatea deplina sa negocieze asa cum trebuie ceva in numele Romaniei!

Dintotdeauna, Traian Basescu a fost un individ materialist, fara scrupule, un badaran dispus sa faca orice pentru a-si atinge scopurile personale, mergand pana la limita legii si de multe ori trecand chiar cu nesimtire si de aceasta limita indiferent ce functie oficiala a ocupat in aparatul de stat.

Altfel spus, cum se poate ca linistea si pacea unei tari sa depinda de declaratiile iresponsabile ale unui impostor betiv ce se sustrage de ani buni urmaririi penale invocand o imunitate imaginara si inventata de catre slugile sale basiste?

Nu-i destul ca a stricat bunastarea, economia si industria acestei tari? Acum, prin declaratiile sale tembele si idioate vrea sa ne arunce si intr-un razboi? Cand ar incepe razboiul cu adevarat, cunoscandu-i cu totii caracterul mizerabil, probabil ca si-ar lua familia si ar fi printre primii care ar fugi din Romania!

Acest ipocrit penibil, tradator de tara, nu a reactionat atunci cand trebuia sa reactioneze cu adevarat: la actiunile subversive evidente ale Ungariei atat directe cat si indirecte prin intermediul UDMR si PPMT indreptate impotriva Romaniei, la actiunile de salvare a romanilor care sunt blocati acum in mijlocul tragediilor ce se intampla in Palestina sau in multe alte ocazii in care interesele Romaniei ca tara sau ale cetatenilor romani au fost prejuduciate.

Probabil cat de curand se va duce iarasi sa mai bea o bere la Tusnad cu celalalt prieten al teroristilor de care tocmai a pomenit in declaratiile sale, Viktor Orban. Ne-am saturat de politica externa a acestui betiv tradator de tara! Politica sa externa este in functie de care ii sunt interesele pe moment.

Surse:

1) http://www.ziuanews.ro/politica/basescu-forteaza-starea-de-razboi-127908

2) Glasul-Moldovei.blogspot.com

Exit mobile version