4 noiembrie ora 15:30 București, Piața Universității – campanie de strângere a semnăturilor pentru introducerea Istoriei Românilor

Cu ajutorul lui Dumnezeu pornim o nouă luptă.

Sâmbătă, 4 noiembrie ora 15,30 București, Piața Universității, în fața statuii Voievodului Mihai Viteazul, începem campania de strângere a semnăturilor pentru introducerea Istoriei Românilor în locul materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul.” devenită obligatorie în programa școlară din liceu, unde NU există niciun obiect de studiu, niciun manual care să poarte numele ,,Istoria Românilor”.

Campania este organizata de Mișcarea Națională și sprijină de Calea Neamului, având nădejdea că și alte organizații naționaliste ni se vor alătura.
Avem acest obiectiv în contextul subminării sistematice, de zeci de ani încoace a identității naționale prin agresiunea dusă împotriva simbolurilor istorice românești, reprezentate de voievozii, luptătorii, martirii acestui Neam, inclusiv împotriva Sfinților Închisorilor comuniste. Întreaga istorie națională este înlocuită de „corectitudinea politică”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

O întreagă jertfă de luptă si toată gloria acestui Neam sunt șterse din mintea și sufletul tinerii generații pentru a fi înlocuite cu istorii și ideologii străine, pentru ca această generație să fie lăsată fără puterea identitară a unui Neam milenar, să fie lăsată fără rădăcini, pentru a fi supusă, pentru a nu avea reacție, pentru a nu mai ști să spună acel NU împotriva ocupației.

O întreagă generație de tineri este „educată” să aibă sentimentul vinovăției, a „culpei” de a fi români. Spunem noi NU în fața acestui sacrilegiu, spunem noi NU pentru a ne face datoria atât pentru conștiința noastră în fața lui Hristos și a Neamului nostru cât și pentru acești copii ai Țării noastre. Spunem un NU, care în profunzime înseamnă un DA, pentru Burebista, Ștefan cel Mare și Sfânt, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Horea, Cloșca și Crișan, Avram Iancu, Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu, Octavian Goga, eroii din războaiele de reîntregire, Sfinții Închisorilor comuniste și luptătorii din munți. Mărturisim pentru fiecare picătură de sânge și fiecare os frânt pentru acest Pământ.

În România liberă nu se înalță decât un singur Steag, cel Tricolor Românesc și nu se învață decât o singură istorie, cea românească. Acesta este idealul libertății de a fi român și pe aceasta îl urmăm, mergând cu Dumnezeu înainte!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Next Post

TRĂDARE! În loc să se evoce memoria lui Menumorut la cetatea Biharia se evocă memoria lui Ladislau?

sâm nov. 4 , 2023
Cetatea Biharia, astăzi ruinată, este situată la 14 km nord de Oradea, lângă satul omonim, într-o zonă de șes inundabil. Este menționată în izvoare ca fiind capitala voievodului Menumorut care a rezistat aici 13 zile asediului maghiar (sfârșitul secolului al X-lea). Potrivit presshub.ro, „primăria comunei Biharia, județul Bihor, a obţinut […]
TRĂDARE! În loc să se evoce memoria lui Menumorut la cetatea Biharia se evocă memoria lui Ladislau?

Poate vă place și:

libris.ro